چيكن لوف

مواد لازم براي مرغ قالبي :
گوشت مرغ چرخ شده ٦٠٠تا ٧٠٠گرم
١/٢فنجون پيازچه خردشده
١/٢فنجون جعفري خردشده
٣ تا حبه سير رنده شده
فلفل سبزتند يك عدد خردشده
يكعددتخم مرغ
زنجبيل تازه يك قاشق غذاخوري
نصف فلفل دلمه اي قرمز نگيني شده
١/٢فنجون پنير پيتزاي رنده شده
١/٢فنجون نون تست آسياب شده (مانند آرد سوخاري بشه)

فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
ادويه و زردچوبه و نمك به ميزان لازم
زعفرون دم كشيده نصف استكان

طرز تهيه :
همه مواد رو باهم مخلوط كرده و در يك قالب مستطيلي (قالب لوف پن ) مخصوص فر رو كمي چرب ميكنيم و خوب گوشت رو در قالب فشار ميديم تا گوشت منسجم بشه و بعد روي اون رو با فويل بپوشانيد وميذاريم توي فر با درجه ١٨٠ به مدت يك ساعت و نيم تا خوب آب گوشت بخار ، و دقايق آخر فويل رو برداريد تا رو غذا با شعله بالاي فر گريل بشه و نوش جان كنيد

ارسالی از طرف یکی از کدبانوهای نمونه.

instagram:samanta_food

لينک هاي مرتيط :

سرويس چيني

سماور

سرويس قابلمه

لوستر

چاي خوري

کتري وقوري

منبع: سایت خورجینک

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

تاريخ : سه شنبه 30 آذر 1395 | 9:46 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال